Харьковский Главк подтвердил факт приобретения автомобиля для чиновника СП

В среду ГУ МВД Украины в Харьковской области сообщил, что машина Lexus для Олега Литвака, действительно, была приобретена в Харькове. При этом правоохранители приводят комментарий директора автосалона Олега Агапова.


Вчера «Настоящий Дозор» сообщил о приобретении руководством Харьковского ГАИ в лице племянника Виктора Развадовского в одном из харьковских салонов автомобиля марки Lexus LX570.

ЦОС ГУ МВД отмечает, что директору автосалона не понятен ажиотаж вокруг покупки этого автомобиля.

«Я працюю у Харкові вже майже два десятиріччя, – розповідає Олег Агапов. – І вперше звичайна купівля автомобіля викликала такий резонанс. Мої працівники оформили усі необхідні документи, була проведена оплата за цими документами і машина передана покупцю. До речі, ніхто із працівників «Настоящего дозора» до мене не звертався ні за якою інформацією. Уявіть моє здивування, коли друзі розповіли, що на якомусь сайті розміщені фінансові документи, що є комерційною таємницею. Лише на цьому сайті я побачив фамілію покупця. Невже перш ніж продавати автомобіль тієй чи іншій людині я повинен дізнаватися про її посаду, сімейний, фінансовий та інший стан, щоб не опинитися у центрі якогось скандалу? Харків стає небезпечним для бізнесменів містом. Це дуже прикро».

Материалы по теме