Дотримуючись стратегії міжнародної експансії та відкриття нових ринків, TOUS посилює присутність у Східній Європі та відкриває чотири нових магазини в Україні

TOUS, провідна марка ювелірних виробів у сегменті доступної розкоші, продовжує виконання стратегії міжнародної експансії та виходу на нові ринки і відкриває чотири магазини в Києві.


Початок продажів в Україні укріплює фокус компанії на ринку Східної Європи, на якому вона вже має численні торгові точки в шести країнах. «Ми в захваті від присутності TOUS у Києві, оскільки це — крок вперед у нашій глобальній стратегії зростання, а столиця України є ключовим містом Східної Європи. Більше того, ми твердо віримо в Україну, оскільки маємо чітку мету консолідувати наші позиції на цьому ринку з подальшими відкриттями магазинів в основних торгових центрах країни»,  говорить Альба Тоус, голова правління компанії.

Щойно відкриті магазини розташовані в кращих торгових центрах Києва, таких як Ocean Plaza, Gulliver, Dream Town та Lavina Moll. Ці торгові точки виконано відповідно до дизайну нового концептуального магазину, характерного для всіх міжнародних магазинів TOUS, таких як новий флагманський магазин на знаменитому бульварі Пасео-де-Грасія в Барселоні, на проспекті Президента Масарика та в торговому центрі Ель-Паласіо-де-Ієро-де-Поланко в Мехіко, а також у торговому центрі Дубай-Молл в Об'єднаних Арабських Еміратах. Завдяки новій схемі, яка дозволяє виставити більшість виробів, TOUS пропонує покупцям унікальний досвід.

За останні роки компанія TOUS вийшла на нові ринки у Східній Європі, такі як Чехія, Словаччина та Румунія, до яких приєдналися нові азіатські країни, зокрема Китай, Малайзія та Філіппіни. Нові магазини стали продовженням консолідації таких стратегічних ринків компанії, як США, де нещодавно було відкрито два нових магазини в Нью-Йорку: один у Сохо, а іншій  у Всесвітньому торговельному центрі Вестфілд.

Сьогодні марка TOUS присутня на п’яти континентах з понад 500 магазинами у більш ніж 50 країнах. Нове відкриття є частиною плану зростання глобальної марки з наявністю багатьох каналів продажів, у рамках якого співіснують магазини роздрібної, безмитної, оптової та електронної торгівлі. Такий підхід дозволяє TOUS бути в усіх торгових місцях, де покупці очікують знайти марку.

Історія успіху однієї родини

Історія марки TOUS розпочалася у 1920 році, коли Сальвадор Тоус-Блаві й Тереза Понса-Мас відкрили невеличку крамницю з ремонту годинників у Манресі (Барселона). У 1965 році син засновників компанії Сальвадор Тоус-Понса одружився з Розою Оріоль-Порта. Ця пара поєднала зусилля і свої відповідні таланти, бачення та творчість, створивши нову мову в ювелірних прикрасах.

З того часу TOUS створювала свій унікальний стиль у світі ювелірних виробів, який віддалявся від традиційних прикрас, компанія заново відкрила сприйняття розкоші та зробила її доступною як за ціною, так і за місцем продажу.

 

Народження символу

Фірмовий символ марки — ведмедик TOUS — народився в 1985 році. Ця мила фігурка стояла на самому початку міжнародної експансії марки і сьогодні є незамінною в усіх її колекціях. Він символізує одну з основних цінностей марки, яка безпомилково ідентифікує її в усьому світі, — ніжність.

Для багатьох цей ведмедик став незамінним талісманом успіху. Його округлий силует і ніжність нагадують найчарівніші спогади про дитинство. А блискучі чари підкорять кожного.

Філософія TOUS

Ювелірні вироби — основний бізнес TOUS. Завдяки успіху наприкінці ХХ століття компанія вирішила урізноманітити свої колекції, щоб запропонувати широкий спектр аксесуарів, включно з сумками, парфумами, годинниками, окулярами тощо. Ювелірні прикраси є провідним світлом для інших лінійок продуктів, за чим пильно стежить арт-директор компанії. Натхнення від них передається на інші аксесуари. Крім того, кожен виріб TOUS втілює цінності марки: ніжність, веселощі та молодіжний дух, що уособлюють душу компанії.

Кожна лінійка продуктів TOUS містить широкий асортимент товарів, аби кожен з її численних покупців знайшов щось для себе. Концепція доступної розкоші означає, що в кожній колекції є прості й унікальні прикраси. Компанія розробляє дизайни, які враховують останні модні тенденції, а її класика оновлюється щороку.

Перш за все TOUS вирізняється своєю чудовою творчістю та інноваціями, що дозволяє компанії дивувати покупців у різні пори року. До речі, щороку TOUS випускає 30 нових колекцій ювелірних прикрас та 50 колекцій сумок.

Про TOUS

Компанію було засновано в 1920 році, але лише під керівництвом Рози Оріоль і Сальвадора Тоуса в 1960-х роках вона набула значного зростання, коли зосередила увагу на інноваційній концепції дизайну, яка відрізнялася від традиційних ювелірних прикрас. З кінця 1980-х і до початку 1990-х чотири доньки родини Тоус приєдналися до сімейного бізнесу – Роза, Альба, Лаура і Марта. Із багатьма лініями сумок, парфумів, годинників, сонцезахисних окулярів та інших аксесуарів марка TOUS перетворилася на лайфстайл-бренд із провідною позицією в сегменті доступної розкоші.

Присутня на п’яти континентах з більш ніж 500 магазинами в таких містах, як Барселона, Мадрид, Нью-Йорк, Маямі, Шанхай, Токіо, Москва, Мехіко й Дубай, TOUS перетворилася на глобальну марку. У 2016 році рівень продажів компанії сягнув 403 млн євро, що було на 9,4 % більше аналогічного показника за попередній рік.

www.tous.com

Материалы по теме